Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

hülyeségek. de jók.

2009.03.25

A szerelem olyan, mintha behugyoztál volna a gatyádba. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a meleget.

Szeretlek, mert drága vagy nekem! Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járjál velem. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm.

Hosszú és kemény, beveszed a szádba és ki-be húzogatod. Egyre gyorsabban. És már fehér folyadék csurog le a szádon. Végeztél, most már kiveheted a fogkefét.

Férfi nemi szerv definíciója életkor szerint: 10 évig - vízmű, 10-20-ig hajtómű, 20-30-ig erőmű, 30-40-ig remekmű, 40-50-ig életmű, 50-60-ig emlékmű, 70-től bőrdíszmű.

Gratulálunk, Ön nyert egy háromhetes cigánygyereket. Amennyiben nyereményére nem tart igényt, úgy postázzuk Önnek az egész családot.

A szán lerobbant, a rénsz*rvasok itt hagytak. A bokám kibicsaklott, a krampuszok kurváznak... Az idén már nem megyek sehova! Üdv: a Mikulás, Boldog Karácsonyt!

A szánom lerobbant, a rénsz*rvasok megszöktek, a krampuszok beszívtak és kurváznak, tél anyó leszbi lett, nekem tele van, idén nem jövök. Télapó

A szán lerohadt, a rénsz*rvasok megléptek, a kéménybe szorultam, a bokám bebasztam, a krampuszok kurváznak. Az idén mászkáljon a f*szom! Üdv: a Mikulás

Az Ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, ismerőseitől, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.

Láttam szőrös hörcsögöt, szirup szörpöt szörcsögött. Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rá törtek a hörcsög görcsök.

A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy megtalálta Önben legújabb kabalafiguráját! De nem a világos királyt, hanem a sötét parasztot.

Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni. Aztán nélküled kellett elaludnom. Hol voltál te hülye, te hülye pizsama!?

 

Rám nevetsz, becézel, lassan levetkőztetsz. Lábam köze forró, nedves. Már alig bírom, ujjaiddal ott simogatsz! A vágy elönt, de te segítesz! Hurrá! Új pelus!

Családi okok miatt eladnám 600 SL Mercedesemet JIMMY 1 rendszámmal, majdnem teli táras Berettával hullajó áron! A jeligét dalban mondom el!

Kotyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.

Beleültem, egy kicsit féltem! Széttártam, majd behelyezte, ki-be mozgatta és utána kihúzta! Egy kicsit véreztem, hisz ez volt az első... foghúzásom. A szex olyan mint a havazás: nem lehet tudni hány centi lesz és meddig fog tartani!

Betűk helyett számokkal mondom el. Kitaláltad mit jelent? 793738535.

A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik leloptak két csillagot az égről és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből mikor rám nézel!

Belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, majd megtalálod a legérzékenyebb pontot és szívni kezded! Szemét szúnyog!

Ha hozzám érsz már nedves vagyok, imádom ahogyan meztelen testem simogatod, várok minden veled töltött pillanatot és sohasem akarok másik törölközőt.

Nekem nincsenek olyan jó izmaim, mint Arnoldnak és nincs olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, nincs olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint Lassie.

Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetcentiméteredet s élvezni amint zuhanyként hűtöd le testemet. Istenem, de imádlak csoki fagyi.

 

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szottyit?

A női nem 4 csodája: Nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, és hülyeségeket pofázni kérdés nélkül.

Hol volt, hol nem volt, az Óperencián, az üveghegyen is túl, élt egy ember. Egy reggel felkelt és így szólt: Hű, de k*rva messze lakom!

Szex: perc melyben felegyenesedett megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted bele, emellett kezedbe mellet veszel, s feneked fel-le emelgeted.

Ma divatosak a kis autók, és a kis mobiltelefonok is. De eljön az idő, amikor divat lesz a kis f*sz is, és akkor te is nagy vagány leszel! Sok mosolyt 2002-re!

Nézem a csillagokat, és Téged látlak, nézem a világot, és Téged látlak... Menj már arrébb b*szd meg, nem látok Tőled semmit!

 

Olyan béna vagyok matekból! Most is a számokat nyomkodom és betűk jelennek meg! Idejönnél kicsit korrepetálni?

Megérintettem, olyan kemény volt és hatalmas, de erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem az őszi-barackot.

Vágytam rád, kívántalak. Levetkőztem meztelenre és izzadni akartam. Órákig élvezni veled, de le kellett mondanom rólad! Nem voltál bekapcsolva, te hülye szauna!

A legdrogosabb film a Micimackó! Malacka parázik: bélyeg; Füles lassú: fű; Tigris ugrál: speed; Micimackó dülöngél: heroin! Egyértelmű: Róbert Gida a diler!

Én egy marslakó vagyok, amit most fogsz az pedig a péniszem. Én is élvezem ahogy Te, mert látom, hogy tetszik.

UgYeMiLyEnsz*rÉrZéSmIkOrOlYaNüZeNeTeTkApSzAmIcSuPaKiSéSnAgY-bEtŰbŐlÁlLnInCsEnEkBeNnEsZóKöZöKéSnInCsSeMmIéRtElMeDeEzAtE-pRoBlÉmÁdMiAf*széRtKöLtÖtTeDaPéNzEdMoBiLrAbAsZkI?

Bocsánat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. És ez nem a te napod, SEGGFEJ!

Utolsó amerikai kutatások szerint gyengébb azoknak a szexuális teljesítő képessége, akik jobb kézben tartják a telefont miközben sms-t olvasnak!

Örömmel értesítjük, hogy megnyerte a 100.000 Trabant gumibelső egyikét! Kérjük, hogy hívjon vissza az xxx telefonszámon, hogy kívánja-e átvenni a nyereményét.

A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol pszeudoindividualisztikus egocentrumban kínálja a 'De jó baszni!' érzést...
Most a világon 630 millió ember alszik, 300 millió eszik, 2.2 szeretkezik! Csak 1 barom olvassa ezt az üzenetet.

Imádom amikor hozzám érsz, mikor a szád a számon érzem, mikor cseppjeim benned áradnak szét. Látom, hogy Te is élvezed, hisz egyre többet akarsz engem!! Tudod ki vagyok?? Johnny! Johnny Walker

ZöLdÖbLöSk*csögöTöRöKöLtÖdÖnZöLdÖbLöSk*csögfÖlÖtTbÖgÖlYrÖpKöDöTt-SkÖpÖtTöDöNhÖrGöTtDöGöLjBöGöLyRöGöTlÖkÖtTk*csögtÖrÖtTbÖgÖlYdÖgLöTtÖdÖnRöHöGöTtHöHöHö

Jó kedv, szép szemek, széles, kacér mosoly, helyes külső, sok tudás� na és most rólad is beszélhetünk�

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy?

Ne haragudj, de teljesen eláztam az esőben és a te lakásod van a legközelebb. Nem mehetnék fel, hogy megszáríts?

Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a tied?

Kérem várjon! Ez egy agyfelfrissítő program. Keresem az agyat... Keresés... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem találom .Eljárás befejezve.


Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmából parányi gombócot formázok, s hajítom feléd, mire te kétségbeesve üvöltöd: Hagyj, elég! A hátsómat fordítom feléd.

A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál Önnek abból az alkalomból, hogy Ön az egyetlen, aki szájrátétellel tudja gyógyítani a fitymaszűkületet.

A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy előre néznél?

A legjobb TV a nő! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyő. Havonta színes adás van, és ha netalán elmarad, akkor valaki baszogatta a készüléket!

A Guinnes Rekordok Könyve szerint az Ön talpa a legkisebb sakktábla a világon! Mert azon csak 1 paraszt fér el!

A nő olyan mint a demoprogram: korlátozott a használati ideje, a legjobb funkciói vannak l0

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Álomország^^

(~Gigi.*, 2013.04.15 12:30)

Ezek kurvajók xddd

Makó,Mező utca 54.

(Daróczi Kamilla, 2012.09.29 10:32)

Egy törékeny arc,egy törékeny lélek.Nem vagyok egyedül,mégis félek.

 

 

Profilkép


Utolsó kép


FacebookStatisztika

Online: 1
Összes: 363353
Hónap: 1899
Nap: 56